Albumpremier: DragonForce - Reaching Into Infinity
2017. május 19. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: DragonForce - Reaching Into Infinity

dragonforce_photo03_2.jpg

Ahogyan arról már többször is hírt adtunk, a mai napon végre felvirradt a nagy nap a DragonForce rajongói számára, ugyanis a legendás csapat piacra dobta legújabb stúdiólemezét, a Reaching Into Infinityt. A korongról egyébként három dal került bemutatásra, a Judgement Day, a Curse of Darkness, valamint az Ashes of the Dawn nevezetű tételek képében - az utóbbi dalhoz pedig kisfilm is készült.

A csapat egyébként az utóbbi időben többször is kijelentette már, hogy ezúttal az eddigi legváltozatosabb albumukat készülnek a hallgatóság elé tárni, nemcsak azzal, hogy a kiadvány több sokszínűséget visel majd magán, mint elődjei, hanem Marc Hudson énekes hangjával is kísérleteztek egy kicsit – elmondásuk szerint a végeredmény felettébb meghökkentő, és egyben brutális lesz.

A mai naptól pedig a rajongóknak végre lehetőségük akad "megvizsgálni" a lemezt, ugyanis a teljes korong elérhetővé vált a DragonForce hivatalos Deezer-csatornáján, így tehát kiderül, hogy mennyi valóságértékkel rendelkezik az, amit a brit srácok oly sokszor hangúlyoztak.

süti beállítások módosítása