2020 nyarára ígéri új lemezét az Epica
2019. szeptember 19. írta: Sarok Bettina

2020 nyarára ígéri új lemezét az Epica

fe92f6a213d195910ce2a3c19c617ce5.jpg

A holland metálzenekar hamarosan újfent útra kel, hiszen 2009-es megjelenésű, Design Your Universe című lemezük idén ünnepli megjelenésének tizedik évfordulóját. A kiadvány egyébként olyan közönségkedvenceket sorakoztat fel, mint az Unleashed, a Martyr Of The Free Word, vagy maga a névadó Design Your Universe - csak, hogy néhányat említsünk. Mindennek apropóján, a Simone Simons vezette legénység október 4-én újra kiadja a lemezt, melynek borítója ezúttal teljes egészében bearanyozódott, a nótákat pedig Joost van den Broek varázsolta újjá - nem kis sikerrel.

Emellett azt is tudni lehet, hogy a szorgos formáció új lemezén is egyaránt dolgozik, amiről eddig annyit lehetett biztosan tudni, hogy valamikor 2020-ban kerül a fanatikusok karmai közé. Mark Jansen, a zenekar alapítója most egy interjúban elmesélte, miszerint 7-8 dalt már teljes egészében megírt az újdonságra, ami az elsődleges tervek szerint jövő nyáron éri el a lemezboltokat.

Az Epica legutóbbi lemeze egyébként The Holographic Principle címmel, 2016-ban hódította meg a világot, sikere pedig azonnal megpecsételődött, így nem is olyan meglepő, hogy a srácok egy igen hosszúra sikeredett turnét lejtettek le a népszerűsítésével.

süti beállítások módosítása