Teltház előtt fog zúzni Budapesten a Beast In Black!
2019. szeptember 24. írta: Sarok Bettina

Teltház előtt fog zúzni Budapesten a Beast In Black!

media_newmindmedia_com.jpg

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Anton Kabanen által életre rángatott Beast In Black. A formáció 2017-ben dobta piacra Berserker elnevezésű, bemutatkozó lemezét, ami rövid időn belül vált a célközönség kedvencévé. Miután debütálásuk sikere töretlenné vált, hamar meg is érkezett a hír, miszerint készülőben második stúdióalbumuk.

A From Hell With Love névre hallgató kiadvány idén februárban hódított világot, hasonlóan nagy sikert hagyva maga után, mint elődje. Kétség sem fér ahhoz, hogy az újdonság jobban belopta magát a rajongók kegyeibe, sőt, még több fanatikust sikerült általa bezsebelniük.

A finn- magyar- és görög tagokat számláló brigád egyébként idén indul(t) önálló turnéra, a Myrath társaságában, melynek során több helyen is megfordulnak majd, - többek között Magyarországon is. Tuti, hogy a srácok nagyon értik a dolgukat, hiszen viszonylag hamar több fellépésük is teltházas lett, beleértve a november 13-i budapesti koncertjüket is, amit a magyar közönség már tűkön ülve vár. E örömteli hírre lehet is koccintani Molnár Máté basszerossal, aki hagyott is néhány szót a zenekar közösségi-oldalain.

süti beállítások módosítása