A Nightwish új albumáról fecsegett Floor Jansen
2019. október 01. írta: Sarok Bettina

A Nightwish új albumáról fecsegett Floor Jansen

cfce0c0f60cc2cc481d58faf0c6d439a.jpg

Évek óta tűkön ülnek a rajongók, hiszen köztudott, hogy a Nightwish 2020-ban tervezi piacra dobni vadonatúj nagylemezét, ami a közelmúltban már teljes egészében elkészült. Az is kiderült továbbá, hogy hamarosan ízelítő is érkezik majd a várva- várt újdonsághoz, hiszen a formáció ezúttal egy kisfilmen dolgozik.

Kai Hahto elmondása szerint, fantasztikusak lettek az új dalok, most viszont Floor Jansen is elhintett némi infót, miszerint a kilencedik Nightwish-album kicsit sem lesz összehasonlítható a zenekar eddigi kiadványaival, ugyanis teljesen más lesz, mint ami már megszokott tőlük. Ezt több módon is lehet értelmezni, ám az énekesnő frizurája - és a hozzá fűzött szövege - egyáltalán nem arról árulkodik, hogy zúzós nótáról lenne szó.

Ez teljesen eltér mindattól, amit a Nightwish valaha is csinált, én viszont nagyon élveztem az elkészítésének a folyamatát. Ez tényleg nagyon más lesz!

- mondta.

 

View this post on Instagram

A post shared by Floor Jansen (@floor_jansen_official) on

 

Az egykoron Tarja Turunen, majd Anette Olzon vezette brigád legutóbbi korongja, az Endless Forms Most Beautiful nem aratott felhőtlen sikert, hiszen sokan úgy vélték, hogy bár a csapat a gyökereihez kívánt visszatérni, nagyon nem sikerült nekik, mindössze kiadtak egy olyan albumot, amiben fellelhető korábbi munkásságuk jegyei - elég durván összemixelve.

Tuomas Holopainen korábban elmesélte, hogy a jövőre boltokba kerülő lemez is ezen az úton halad majd, ám ezúttal nem kívánnak csipegetni részleteket a régi hangzásból, helyette valami teljesen újat próbálnak becsempészni majd a Nightwish történelmébe.

 

süti beállítások módosítása