Dalpremier: Lacuna Coil - Save Me
2019. október 03. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Lacuna Coil - Save Me

lc67559417_127757848607515_4631821669581342622_n.jpg

Már csak néhány napot kell várni és végre boltokba kerül az olasz metálzenekar vadonatúj albuma, a Black Anima. A korongról mindezidáig két tételt (Layers Of Time, Reckless) hallhattunk, melyek hamar megnyerték maguknak a nagyérdeműt. A formáció nagyon érti a dolgát afelől, hogy a fanatikusok biztosan tűkön ülve várják az újdonságot, így igyekeztek minél kecsegtetőbb infókkal ellátni őket.

A mai napon, ígéretüket betarva, megérkezett utolsó felvezetőként szolgáló nóta, a választásuk pedig a Save Me című szerzeményre esett. A tétel egyébként komoly üzenettel van ellátva, amolyan segélykérés, hiszen sokan nem képesek beszélni a problémáikról, s emiatt ostoba dolgokat képesek tenni.

A Save Me talán az egyik legdinamikusabb dal a listán. Szeretjük felfedezni a zene különböző oldalait. Nem vagyunk egy tipikus metálegyüttes, hiszen nem félünk új dolgokat kipróbálni. A Save Me alapvetően egy segélykérés, mivel sokan félnek beszélni a problémáikról. Jobban szeretik magukban tartani, majd kivárni mi lesz velük segítség nélkül, ami szerintem nagy ostobaság.

- magyarázza Cristina Scabbia

Íme!

süti beállítások módosítása