További koncerteket jelentett be Floor Jansen
2019. október 10. írta: Sarok Bettina

További koncerteket jelentett be Floor Jansen

gettyimages-1074128038-2048x2048.jpg

Nemrégiben érkezett a hír, miszerint a Northward énekesnője, a jövő év elején szólóban lejt majd néhány koncertet. A fellépésen elhangzanak majd azok a tételek, melyeket a Beste Zangers elnevezésű műsorban is előadott, de előző két zenekarától, az After Forevertől, valamint - vélhetően - a ReVamptől is felcsendülnek majd jól ismert szerzemények.

A holland vokalista maga is meglepődött, amikor kiderült, hogy mindösszesen 24 óra kellett ahhoz, hogy az összes jegy elkeljen a bejelenetett rendezvényekre, így hamar orvosolnia kellett a helyzetet. Döntése pedig nem volt más, mint az, hogy a tervezettnél hosszabb "turnét" vigyen véghez, így néhány órája további helyszíneket jelentett be. Ha mindez nem volna elég, azt is közzétette, miszerint vendége is lesz majd a színpadon Henk Poort személyében, akivel a már fent is említett műsorban is szerencsésen együtt dolgozott.

A  méltán népszerű énekesnő egyelőre nem helyezte kilátásba szólókarrierje beindítását, ami nem is olyan meglepő, hiszen nemrégiben fejezte be második nagylemezét a - napjainkban már csak némileg finn tagokat felsrorakoztató - Nightwish-sel, ami jövő tavasszal kerül boltokba, és amit természetesen egy kiadós turné fog követni.

süti beállítások módosítása