Floor Jansen: „Ki kellett lépnem a komfortzónámból!"
2019. október 12. írta: Sarok Bettina

Floor Jansen: „Ki kellett lépnem a komfortzónámból!"

5d5fd09b14f5cdcb6bc80d44_bestezangers-floorjansen.jpg

Hamarosan véget ér a Beste Zangers nevezetű műsor, melynek idén Floor Jansen is részese. A vokalista elmondta, hogy a műsor egy teljesen új világot nyitott meg számára, hiszen a lényege az, hogy a különböző műfajban mozgó énekesek egymás dalait adják elő, amit egy hét leforgása alatt formálnak át a saját terepükre.

Ennek kapcsán csípták mikrofonvégre az After Forever egykori frontasszonyát, aki köztudottan mindig nyitott a kihívásokra. Első ízben arról mesélt, hogy milyen érzés is volt olyan dalokat előadni, ami teljesen eltér az általa képviselt műfajtól:

Nagyon izgalmas és szórakoztató. Megpróbáltam a dalokat a saját műfajomra formálni, hogy 100%-ban Floor legyen. Ez jól is működött, de ki kellett lépnem a komfortzónámból! A Beste Zangersben előadott dalok alatt a társaim gyakran elsírták magukat.

- kezdte.

Számomra ez egy teljesen új dolog volt. Hatalmas dolog, hogy a zene ilyen érzelmeket válthat ki. Ez az, amitől a Beste Zangers jó: érzelem, ami mindenki számára megfelel.

- válaszolta befejezésül.

floor_bestezangers.jpg

A ReVamp éléről is ismert vokalista egyébként Hank Poort társaságában is duettezett, mintegy méltóképpen lezárva Beste Zangersben nyújtott alakításukat.

A következő részben Henk Poorttal énekelek majd duettet. Amikor meghallottam, hogy ő is részt vesz majd a versenyben, azonnal lecsaptam rá, és azt mondtam, hogy « együtt fogjuk énekelni a The Phantom Of The Operát » . Henk szerint ez egy remek ötlet, de csak akkor, ha megengedik neki, hogy fellépjen a Nightwish-sel.

- ecsetelte.

Mindazonáltal nem ez lesz az első alkalom, hogy Floor Hank Poorttal ad majd közös fellépést, hiszen a holland pacsirta a jövő évben szólóban indul turnéra, melynek vendégeként a Hank is színpadra lép majd.

süti beállítások módosítása