Tarja: „Nagyon fontos számomra a Nightwish"
2019. október 15. írta: Sarok Bettina

Tarja: „Nagyon fontos számomra a Nightwish"

thnw_acct4672.jpg

Augusztus végén töltötte meg a lemezboltokat a finn énekesnő vadonatúj nagylemeze, az In The Raw. A vokalista igen csak kitett magáért, hiszen  többször is elhintette, miszerint újdonsága keményebb vizeket bolygat majd, hiszen több, mint két évtizedet felölelő karrierje során sosem készített még ennél keményebb, nyersebb, ám mindenek előtt személyesebb korongot.

Mondandója valósnak bizonyult, hiszen a lemez hamar megnyerte magának mind kritikusokat, mind a nagyérdeműt is egyaránt, sőt, bátran kijelenthetjük, hogy Tarja mérföldekkel lekőrözte egykori csapatát is, melynek leguóbbi nagylemeze kicsit sem nyerte el a rajongók felhőtlen szeretetét.

A Finnország hangjának is megválasztott dalos pacsirta folyamatosan megoszt új tényeket az új albumáról, így már nincs is olyan dolog, amit ne tudnánkróla. Ezúttal azonban ismét szóba került egy számára még mindig fájó téma, ami nem mással, mint a Nightwish-sel kapcsolatos.

Tény, hogy az énekesnő - bár nehéz szívvel (de) - megbékélt a helyzettel, így napjainkban már kicsit sem kellemetlen számára az, ha egykori csapatáról kérdezik. Most sem történt ez másként, így készségesen adott választ arra, hogy mit is jelent számára a banda:

Nagyon fontos számomra a zenekar, hiszen sok évet töltöttem el benne. Tapasztalatot adott nekem a zenében, majd szárnypróbálgatást is, amit a későbbiekben már egyedül folytattam, miután véget ért a munkásságom a bandával.

- magyarázta.

nightwish_48.jpg

süti beállítások módosítása