Tarja: „Megtiszteltetés számomra, hogy Cristina részese a diszkográfiámnak"
2019. október 20. írta: Sarok Bettina

Tarja: „Megtiszteltetés számomra, hogy Cristina részese a diszkográfiámnak"

collage0.jpg

Köztudott, miszerint a nyár végén került boltokba a finn énekesnő legutóbbi nagylemeze, ami az In The Raw elnevezést kapta. A korong sikeresen beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a Nightwish-énekesnő még soha nem volt ennél erősebb.

A méltán nagy népszerűségnek örvendő kiadványon néhány duett is helyet kapott, melyek egyike Tarja egyik legjobb bratánőjével, Cristina Scabbiával karöltve készült el, és a Goodbye Stranger címet viseli. Az olasz vokalista korábban már emesélte, hogy ő kicsit sem hezitált, hogy elfogadja-e a felkérést, vagy sem, ugyanis azonnal igent mondott:

Amikor felkért, hogy énekeljek a Goodbye Strangerben, azonnal elfogadtam. Kihívásnak tartottam, hiszen, ha olyan részeket énekelsz, amiket nem te írtál, azok egy kicsit mindig furcsák. De végül érdemes volt meghallgatni a végeredményt

- idéztük - többek között mi is - az énekesnő szavait.

Most Tarja is elmondta, hogy már hosszú ideje tervben volt, hogy duettet készítsenek Cristinával, melynek megfelelő ideje most érkezett el, ráadásul nem is nyúltak mellé, hiszen a két vokalista tökéletesen kiegészíti egymást a dalban:

Az utóbbi időben, Cristinával már kerestük a lehetőségeket arra, hogy együtt dolgozzunk, de csak most volt rá lehetőségünk, hiszen megtaláltam számára a tökéletes dalt. Hosszú ideje vagyunk barátok és támogatjuk is egymást minden tekintetben, így a Goodbye Stranger olyan érzést kelt, mintha a metál-nővériséget ünnepelnénk. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Cristina részese a diszkográfiámnak.

- áradozott.

süti beállítások módosítása