Váratlanul lemondták Tarja ma esti fellépését
2019. október 20. írta: Sarok Bettina

Váratlanul lemondták Tarja ma esti fellépését

48751267702_243bd8080d_c.jpg

Augusztus végén került a boltok polcaira a finn énekesnő eddigi legkeményebb korongja, az In The Raw. A vokalista jelenleg is e kiadványt népszerűsíti világszerte, az új dalok mellett pedig régi kedvenceket is felsorakoztat a számlistája.

Tarja ma a Chile-i Santiagóan adott volna fellépést, amit - a többi koncertjéhez hasonlóan- már nagyon, ám az utolsó pillanatbn váratlan dolog történt... Az egykori Nightwish-énekesnő ugyanis néhány órája szomorú hírrel jelentkezett, miszerint ma esti fellépését, a régióban kirendelt, rendkívüli helyzetre hivatkozva törölni kellett.

Egy, az énekesnő által is megosztott közlemény szerint, a jegyeket október 25-ig visszatérítik, maga a fellépés pedig valamikor a jövő évben kerül bepótlásra.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, beleértve a szervezőket, Tarját és a zenekarát, akik jelenleg is Santiagóban tartózkodnak. Mélységesen sajnáljuk, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést. Mindenek előtt, reméljük, hogy az emberek épségben vannak, és nyugadtan folytathatják tevékenységeiket. A lehető leghamarabb szeretnénk majd visszajutni Santiagóba, a 2020-as Raw Tour keretein belül.

- áll az ex-Nightwish-énekesnő által is közzétett posztban.

süti beállítások módosítása