Decemberben jön az Epica-könyv!
2019. november 06. írta: Sarok Bettina

Decemberben jön az Epica-könyv!

gettyimages-1061131700-2048x204800.jpg

Köztudott, miszerint már évek óta formálódik az Epica könyve, ami a The Essence Of Epica elnevezést kapta. A kötet egészen a kezdetekig kalauzolja vissza a fanatikusokat, az érdekes történetek mellett pedig jó pár, eddig még sosem látott fotót is megcsodálhatnak majd az érdeklődők.

Mindezeken felül, interjúk hada, néhány különleges szórólap  és még sok más érdekesség is felsorakozik majd a kötet hasábjain, melynek minden egyes oldala színtiszta történelem. Tekintve, hogy a formáció megalakulása 2002-re tehető, az idő múlásával nemcsak nevet és énekesnőt váltottak, de albumról albumra megtalálták önmagukat. A The Essence Of Epica tehát egy tökéletes tükör a múltjuk szempontjából, hiszen napjainkra ikonikus alakjai lettek a metálvilágnak, nevüket s zenéjüket pedig nem véletlenül ismerik világszerte.

Azt már tudjuk, hogy a holland formáció jövő nyárra datálta új lemezének megjelenését, - melynek készületei egész jól haladnak, ugyanis hamarosan véget érnek - ám arról sokáig nem volt semmilyen információ, hogy a várva-várt könyvüket mikor is kívánják piacra dobni. 

A Simone Simons vezette legénység néhány órája, - mintegy meglepetésként - további jó hírekkel bombázta a közönséget, ugyanis bejelentették, hogy a szóban forgó Epica-könyv december 9-én hivatalosan is megtölti majd a  boltok polcait, de aki esetleg nem tud várni a jövő hónapig, az már most meg tudja rendelni és átnyálazni.

süti beállítások módosítása