Klippremier: Tales Of Evening - Shelterless Soul
2019. november 08. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Tales Of Evening - Shelterless Soul

toe_inv8083_net00.jpg

Ahogyan arról már több ízben is beszámoltunk, újdonsággal jelentkezett a hattagúvá vált Tales Of Evening, ugyanis piacra dobtak egy angol nyelvű válogatáslemezt. Dudás Ivették kiválogatták a három korongjuk legszebb dalait, ezeket pedig némiképp újraértelmezve felpakolták az A New Dawn Awaits soraiba.

A formáció régi-új dalait tartalmazó kiadvány egyébként igen nagy siker a célközönség körében, hiszen a nóták teljes egszében olyan érzést nyújtanak, mintha még sosem hallottuk volna őket korábban, akik viszont valóban nem botlottak beléjük korábban, azok nagyobb eséllyel kedvelik majd meg a magyar megfelelőjüket is.

Korábban azt is megosztottuk veletek, miszerint a srácok egy kisfilmen is lázasan dolgoztak, ám azt nem árulták el, hogy melyik dalukhoz is forognak a kamerák - egészen tegnapig, amikor is egy rövid betekintőt osztottak meg a nagyérdeművel. Néhány órája azonban már a teljes klip elérhetővé vált, így megtudhattuk, hogy Ivették a Shelterless Soul című dalukat filmesítették meg - nem is akárhogyan!

Íme!

süti beállítások módosítása