Floor Jansen nem lát esélyt arra, hogy mentor legyen a hollandiai Voice-ban
2019. december 28. írta: Sarok Bettina

Floor Jansen nem lát esélyt arra, hogy mentor legyen a hollandiai Voice-ban

nightwish_0001-992x560.jpg

Zajlik az élet Floor Jansen háza táján, hiszen a dalos pacsirta jelenleg hatalmas népszerűségre tett szert hazájában. Az After Forever frontasszonyaként híressé vált énekesnő immár több, mint húsz esztendeje rójja az utat, készít jobbnál jobb albumokat, Hollnadiában azonban még csak a létezéséről sem tudtak -  egészen a Beste Zangersig.

A vokalista tehát élvezi az újjonan jött hírnevét, amiben nagy szerepet játszik az is, hogy 2013 óta a Nightwish harmadik énekesnőjeként emlegetik. Az egykoron csupa finn géniuszt felsorakoztató együttes egyébként áprilisban jelentkezik majd új lemezzel, amit rajongók millió várnak már világszerte. 

Mindeközben Floor igen hízelgő ajánlatokat kap kishazájából, így nem is olyan meglepő, miszerint őt tartják a legesélyesebbnek arra, hogy az Eurovíziós dalfesztivál keretein belül szerezzen győzelmet a hollandoknak. Erről ő maga is nyilatkozott korábban, így megtudhattuk, hogy kicsit sem áll távol tőle a dolog.   

Egy friss interjúból azonban kiderült, hogy Jansen kisasszony túl elfoglalt lesz ahhoz, hogy az Eurovízióval foglalkozzon, ahogyan azt is elárulta, hogy nem ez az egyetlen ajánlat, amin nem ártana, ha alaposabban elgondolkodna...

81159711_3425104330865617_3205840233425797120_o0.jpg

Még nem nyilatkoztam róla semmit, de annyit biztosan mondhatok, hogy ebben az évben kihagyom. Túlságosan lefoglal a Nightwish új CD-je és a világkörüli turné. Megtiszteltetés, hogy az emberek ennyire bíznak bennem, és azt mondják, hogy én vagyok a legesélyesebb.

- magyarázta az Eurovízió kapcsán. 

Soha nem érdekelt sem a Voice, sem pedig a hozzá hasonló produkciók. Azt gondolom, hogy a tehetségeknek nem ilyen körülmények között kell bizonyítaniuk.

- tette hozzá, mondván, hiába tartják méltónak arra, hogy mentor legyen a Voice-ban, őt az egész cucc hidegen hagyja. 

süti beállítások módosítása