Hamarosan bemutatkozik az Allen/Olzon duó
2020. január 10. írta: Sarok Bettina

Hamarosan bemutatkozik az Allen/Olzon duó

collage10.jpg

A közelmúltban számoltunk be arról, miszerint Anette Olzonnak igencsak bejött a metálzenei élet, mitöbb az énekesnő sokkal jobban szárnyal most, mint amikor Nightwish-énekesnő volt! Az vokalista zenekara, a The Dark Element tavaly novemberben dobta piacra második nagylemezét, ami kisebb-nagyobb sikereket aratott a közönség körében.

Ha mindez nem volna elég, kiderült, Nettie másik csapata, az Alyson Avenue is újdonságokon töri fejét, majd ezt követően kiderült, hogy a dalos pacsirtának egy vadonatúj projektje is kibontakozóban van, ami nem mással, mint Russel Allennel karöltve válik hamarosan elérhetővé. 

Az Allen/Olzon duó első lemeze még idén a boltok polcaira fog kerülni, a Frontiers Music lemezkiadó jóvoltából pedig megtudhattuk, miszerint a kiadvány a Worlds Apart elnevezést kapta, továbbá nyilvánosságra került a borító és a dallista is egyaránt. 

Az újdonsült formáció egyébként a napokban egy premierrel is megörvendezteti majd a nagyérdeműt, ugyanis úton van a korong névadó dala, ami egy dalszöveges kisfilm kíséretében fogja csalogatni a hallgatóságot! A lemezkiadó közleménye szerint érdemes lesz belehallgatni a mikrofonvirtuózok albumába, amennyiben szereted a Delain, a Nightwish és a Within Temptation zenéjét.

Íme, a dallista:

1. Never Die

2. Worlds Apart

3. I’ll Never Leave You

4. What If I Live

5. Lost Soul

6. No Sign Of Life

7. One More Chance

8. My Enemy

9. Who You Really Are

10. Cold Inside

11. Who’s Gonna Stop Me Now

61siaahe-wl.jpg

Forrás: Frontiers Music 

süti beállítások módosítása