Különleges lépésre szánta el magát Floor Jansen
2020. január 21. írta: Sarok Bettina

Különleges lépésre szánta el magát Floor Jansen

gettyimages-1010450000-2048x2048.jpg

Hatalmas az izgalom a holland énekesnő háza táján, ugyanis napokon belül kezdetét veszi önálló turnéja, melynek során számos, különleges, és reményeink szerint rég nem hallott nótákkal lép majd rivaldafénybe az After Forever egykori frontasszonya. Ha mindez nem volna elég, a Nightwish áprilisban jeleníti meg kilencedik nagylemezét, heteken belül pedig nyilvánossára hozzák elős kislemezüket, ami a Noise címet viseli.

Ahogyan azt fentebb is említettük, a holland vokalista idén több szólókoncertet is lebonyolít majd, ennek apropóján most egy igen önzetlen tettre is elszánta magát, ami nem más mint az, hogy egy rakás, a portréjával ékesített jegyet dedikál, melynek jóvoltából néhány szerencsés a későbbiekben megnyerheti Floor valamelyik fellépőruháját! Kétség kívül az ex-ReVamp-frontasszonynak kifogástalan stílusa van a ruhákat illetően, így mély izgalommal tölti el, miszerint ezúttal is elajándékozhat közülük néhányat.

Nem ez az első, és vélhetően nem is az utolsó alkalom, amikor az énekesnő önzetlenségével szerez néhány piros pontot a közönségnél, ugyanis korábban is akadt példa arra, amikor jótékony célból ajándokozozta el gardróbjának egy-egy látványos darabját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés,

 

süti beállítások módosítása