Ilyen volt Tarja első jubileumi fellépése!
2020. január 22. írta: Sarok Bettina

Ilyen volt Tarja első jubileumi fellépése!

bestoftarja83290447_103811764437062_9740836745359861_n.jpg

Tegnap zajlott le a finn énekesnő első jubileumi fellépése, amit annak apropóján rendezett meg, hogy idén ünnepli 15 éves munkásságát, mint szólóelőadó. A repertoár valóban a vokalista legjobb dalait sorakoztatta fel, így rég nem hallott tételek is visszaköszöntek némi extrával fűszerezve.

Az ex-Nightwish-énekesnő mellett mindösszesen tizenhat, remek zenész töltötte meg a színpadot, köztük öccse, Toni Turunen is, aki Tarjának köszönhetően már egyáltalán nem ismeretlen a közönségnek. Rajta kívül szerephez jutott még Doug Wimbish, Christian Kretschmar, Timm Schreiner, Alex Scholpp, Julian Barrett, Pit Barrett, Guillermo De Medio, Rafael Bittencourt, Andi Pupato, Chriara Tricarico, Cleméntine Delauney, Marco Èåo, Alexey Aslamas, Petr Cuclík, és Zachar Fedorov. 

A következő koncertre holnap kerül sor, ám azt már most tudni lehet, hogy a fellépések rögzítésre kerülnek, ugyanis Tarja DVD formájában fogja majd piacra dobni e számára (is) jelentős eseményt. A fellépésen egyébként egy premierre is sor került, ugyanis első ízben csendült fel élőben a legutóbbi lemezét is záró Shadow Play című szerzemény, ami az énekesnő eddigi legkiforrtabb alkotása lett.

Íme a dallista!

noname_5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása