Felejthetetlen fellépésre készül Tarja!
2019. október 29. írta: Sarok Bettina

Felejthetetlen fellépésre készül Tarja!

banner_raw2019_5v2-1.jpg

Tarja Turunen neve immár több, mint húsz éve meghatározó ékköve a metálszíntérnek. A Nightwish frontasszonyaként is ismert vokalista, perfekcionista révén, folyamatosan valami újdonságon töri északi kobakját, hiszen saját bevallása szerint is munkamániássá vált az elmúlt években.

A finn csoda legutóbbi nagylemeze egyébként idén került a lemezboltok polcaira, és az In The Raw elnevezést kapta. Újdonsága hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is olyan meglepő, hiszen egy jól átgondolt, remekül összerakott dalcsokor tárul a hallhatóság elé.

A vokalista most újfent felcsigázta rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy The Best Of Tarja: A Night To Remember elnevezésen egy felejthetetlen koncertet fog lejteni, mely eseményre a jövő év januárjában fog sor kerülni. Érdekesség, hogy Tarja már évek óta tervezi - illetve gőzerőkkel szervezi - ezt a koncertet, s elmondása szerint, egyáltalán nem érdemes kihagyni, hiszen meglepetésekben gazdag rendezvénynek ígérkezik.

Az elhangzó dalok egyébként a Nightwish-énekesnő teljes karrierjét felölelik majd, tehát olyan tételek felcsendülése is várható, melyek már rég voltak hallhatóak előadásmódjában. Természetesen eddig megjelent lemezei is tartogatnak jobbnál jobb szerzeményeket, melyek közül néhány, biztosan képviselni fogja az adott korongot, melynek számlistájára felkerült.

Az izgalmaknak azonban itt még messze nincs végük, hiszen a Finnország hangjának is megválasztott mikrofonvirtuóz vendégeket is hívott maga mellé Doug Wimbish, Christian Kretschmar, Timm Schreiner, Alex Scholpp, Julian Barrett, Pit Barrett, Guillermo De Medio, Rafael Bittencourt, Toni Turunen, Andi Pupato, Chriara Tricarico, Cleméntine Delauney, Marco Èåo, Alexey Aslamas, Petr Cuclík, és  Zachar Fedorov személyében, akik még színesebbé varázsolják majd a már emígyis különleges fellépést.

Ha mindez nem volna elég, a fellépés természetesen rögzítésre is kerül, így a metálzene ikonikus hangja egy DVD-t is kiad majd e vissza nem térő buliról.

00000075345-f9eb-800x800-n-d968c40b.jpg

süti beállítások módosítása