Még idén elkészül Tarja újdonsága!
2020. január 16. írta: Sarok Bettina

Még idén elkészül Tarja újdonsága!

00082w5ds0nbncsv-c122000.jpg

A finn énekesnő tavaly nyáron dobta piacra eddigi legszuperebb lemezét, ami az In The Raw elnevezést kapta. A kiadványról szinte már minden titok feltárult, így már nem is tudunk új információt csepegtetni a koronggal kapcsolatban. Az énekesnő azonban továbbra sem áll le a munkával, mitöbb, az idei év sem marad el Tarja-újdonság nélkül!

Köztudott, hogy az ex-Nightwish-énekesnő heteken belül lenyom néhány Best of show-t - mintegy megünnepelve 15 éves munkásságát, mint szóló előadó-, ami nagyon különleges esemény lesz, hiszen számos vendég ragad mikrofont az oldalán, a fellépések pedig rögzítésre is kerülnek annak érdekében, hogy DVD formátumban a közeljövőben boltokba kerüljenek.

A finn pacsirtának azonban köztudottan létezik egy Outlanders névre hallgató projektje is, ami az utóbbi években picit háttérbe szorult, ám az énekesnő most elárulta: dolgozik a formáció új anyagán, ami a tervek szerint még ezévben befejeződik.

A legutolsó dalokat a best of koncertem után fogom rögzíteni ,a tervem pedig az, hogy tavaszra az egészet befejezzem. Szóval.... biztos vagyok benne, hogy hamarosan ti si meghallhatjátok mivel dolgoztunk Torstennel az elmúlt időben.

6994_16.jpg

- magyarázta, majd elárult némi apróságot a már fent is említett best of koncertekről is:

Idén ünneplem 15 éves munkásságom, mint szóló előadó, ezért jó ötletnek tűnt egy olyan bulit rendezni azokkal az emberekkel, aki folyamatosan velem dolgoztak, és akik mindenben támogatnak. Nem tervezek turnéra indulni, de hajlok arra, hogy ezek a fellépések nagyon különlegesek legyenek, és maradandót alkossanak.

-nyilatkozta. 

süti beállítások módosítása