Albumpremier: Temperance - Viridian
2020. január 24. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Temperance - Viridian

temperance-2019-official.jpg

Ahogyan arról már több ízben is beszámoltunk, a mai napra datálta új lemeze megjelenését az olasz Temperance. A srácok újdonsága a Viridian elnevezést kapta, melyen mindösszesen tizenkét dal csendül fel. A formáció szép lassan rántotta le a leplet kiadványáról, ugyanis a borító és a dallista után már meg is érkezett a Mission Impossible című szám, ami a lemezen is elsőként hallható.

Ezt követően, debütált a My Demons Can't Sleep címre keresztelt tétel is, amihez kisfilmet is forgatott a többek között Alessia Scoletti által is vezetett csapat. Kisebb szünet után, a zenekar bejelentette, miszerint 2020-ban két teljes hónapot fognak turnézni a Nightwish énekesnőjével, aki tavaly augusztusban jelentkezett vadonatúj nagylemezzel

A Viridian dallistája:

1. Mission Impossible
2. I Am the Fire
3. Start Another Round
4. My Demons Can’t Sleep
5. Viridian
6. Let It Beat
7. Scent of Dye
8. The Cult of Mystery
9. Nanook
10. Gaia
11. Catch the Dream
12. Lost in the Christmas Dream

image-1-388.jpg

Az olaszok ppersze itt még messze nem álltak le az izgalmak fokozásával, ugynais a napokban publikáltak egy vadonatúj dalt, a választásuk pedig az I Am The Fire bemutatására esett, mely tétel egy dalszöveges videóklip kíséretében csalogatta a tűkön ülő fanatikusokat.

Érdekesség, hogy a dallistán utolsóként szerepel a karácsony környékén bemutatott Lost in the Christmas Dream című szerzeményük,  amit különleges keretek között mi is bemutattunk korábban

Ahogyan arra már fentebb is kitértünk, a formáció albuma mától hivatalosan is elérhető, így kapva az alkalmon most mi is elhoztuk Nektek az újdonságot, íme!

süti beállítások módosítása