Floor Jansen nem kér az őt illető jelzőkből!
2020. március 11. írta: Sarok Bettina

Floor Jansen nem kér az őt illető jelzőkből!

newest83779759_2805690346163141_8188529881978503168_o0.jpg

Hatalmas az izgalom a metálvilágban, ugyanis a Nightwish áprilisban robbantja a világra visszatérő albumát, amit Human. :II: Nature címre kereszteltek. Az újdonságról mindezidáig három tételt (Noise, Harvest, All The Works Of Nature Which Adorn The World - Ad Astra) ismerhettünk meg, melyek egyelőre vegyes fogadtatásban részesültek. 

Az újdonsághoz persze kellően egy kiadós promózás is jár, így a zenekar tagjai folyamatosan új hírekkel szolgálnak a sajtó irányába. Az interjúk más-más témával foglalkoznak, így megesett, hogy a riportert nem is inkább a lemez, hanem annál sokkal általánosabb, ritkán feltett kérdések fogalkoztatták.

Így történt ez Floor Jansennel is, akit ezúttal arról kérdeztek, hogy mit szól a rajongók által kreált jelzőkről, melyekkel folyamatosan azonosítják a tehetséges énekesnőt:

Olvastam történeteket, és szeretem is a történeteket, de egyáltalán nem tudok azonosulni velük. Mondjuk én sosem nevezném magam valkűrnek, sem pedig amazonnak, istennőnek pedig végképp nem, aranyos jelzők, de én akkor sem tudom magamra ölteni őket.

gettyimages-1074128002-2048x2048.jpg

- fogalmazott, mondván nem áll tőle távol a mitológia és történetek olvasása, ugynais szívesen átnyálaz egy-egy történetet, de önmagát soha nem nevezné a szóban forgó alakok egyikének sem. Ezt követően mókásan szót emelt arról is, hogy bár közismerten nem vallásos ember, senki ne gondolja róla azt, hogy titokban állatokat áldoz fel, és különbféle rituálékat rendez, mert ez cseppet sincs így.

süti beállítások módosítása