Dal- és klippremier: Nightwish - Noise
2020. február 07. írta: Sarok Bettina

Dal- és klippremier: Nightwish - Noise

nightwish_2019_tim_tronckoe_1_0.jpg

Köztudott, miszerint április 10-én csücsül a boltok polcaira a Nightwish várva-várt újdonsága, a Human. :II: Nature. A formáció kilencedk nagylemezéről már teljes egészében lehullott a lepel, ugyanis mind a dallista, mind a borító is egyaránt be lett mutatva a közönségnek. 

A zenekar azt sem volt rest elárulni, hogy első kislemezükként a Noise című számot kívánják bemutatni, mely nótához egy különleges képi világgal ellátott kisfilmet is forgattak. Tuomas Holopainen egy finn lapnak nyilatkozott az album témájáról, de azt is elárulta, hogy a szóban forgó kislemezes dal sem véletlenül kerül bemutatásra az adott köntösben. 

Mindezeken felül, az együttes alapítója azt is elmondta, hogy az sem a véletlen műve, hogy két részesre sikeredett a kiadvány, ugyanis ezúttal szerette volna, ha az énekesek kifejlődnek, tehát mindenképp egy énekorientált lemezt szeretett volna. 

A mai napon, a Nuclear Blast lemezkiadó gondozásában végre publikálásra került a Noise, ami sajnos hasonló cipőben jár, mint egykor az Élan, ugyanis a megjelenése előtt sikeresen kiszivárgott.

Íme!

süti beállítások módosítása