Különleges kisfilmmel jelentkezett a Nightwish - Premier!
2020. március 11. írta: Sarok Bettina

Különleges kisfilmmel jelentkezett a Nightwish - Premier!

nightwish-2020.jpg

Köztudott, miszerint az egykoron teljesen finn tagokból álló zenekar idén áprilisban küldi boltokba visszatérő nagylemezét, aminek találóan a Human. :II: Nature címet választották. A különleges történetekkel, mondanivalókkal átszőtt dalcsokor már igen várományos a célközönség körében, hiszen több, mint hat évet kellett várniuk arra, hogy kedvencük új anyaggal lépjen rivaldafénybe.

Február elején Tuomas és csapata megtörte a csendet, így végre nemcsupán a dallistáról és a borítóról rándult le a lepel, hanem egyben bemutatásra került Noise címet viselő tételük is, ami első kislemezként vegyes, ám többynire pozitív visszajelzéseket zsebelhetett be. A szóban forgó nóta egyébként az emberek, a technikához fűződő függőségét boncolgatja, amire kristály tisztán rávilág a Stobe Harju rendezésében megalkotott kisfilm.

A napokban osztották meg második kislemezüket, a választásuk pedig a Harvest nevezetű számra esett, ami ismét megosztotta a nagyérdeműt. A dal különlegessége, hogy a két részre bontott kiadvány első fele teljes mértékben ének orientált, ebből adódóan mind három énekes probléma nélkül ki tud teljesedni egy-egy sor, vagy akár egy teljes tétel erejéig. 

A mai napon, mintegy meglepetés gyanánt újabb szerzemény látott napvilágot, ám ezúttal az instrumentális részlegről, ami a természetnek és a nagyzenekarnak lett szentelve. Az All The Works Of Nature Which Adorn The World - Ad Astra egyébként a korong záró tétele, a hozzá készüt kisfilm pedig jótékony célt szolgál.

Íme!

süti beállítások módosítása