Ville Valo visszatért!
2020. március 20. írta: Sarok Bettina

Ville Valo visszatért!

gettyimages-178307179-2048x2048.jpg

2017-ben kényszerültek a rajongók könnyes búcsút venni a love metált játszó HIM-től, ugyanis a formáció bejelentette, miszerint 26 év után, a feloszlás mellett döntöttek. A csapat legutolsó lemeze Tears On Tape címmel, 2013-ban hódított világot, majd ezt követően megpróbáltak további lemezen dolgozni, ám elmondásuk szerint, ez már nagyon nem ment nekik, így inkább elbúcsúztak rajongótáboruktól.

Ugyanabban a szarban fáradtunk el. Ha már rég óta csinálod, akkor egy bizonyos ponton már nem esik jól. Elkezdtünk dolgozni néhány témán, de nem hangzott elég jól, és már nem is volt meg bennünk az a tizenéves izgalom, amit állítólag megkapsz.

- árulta el Ville Valo egy korábbi interjúban.

A karakteres hangú énekes korábban bejelentette egyik projektjét, most azonban mintegy meglepetésként háromdalt tett közzé szólóelőadóként. A mindössze VV név alatt debütált középlemeze, ami a Gothica Fennica Vol. 1 elnevezést kapta a mai napon vált bemutatott darabbá, ebből adódóan pedig fültanúi lehetünk annak, hogy mostani munkássága bizony magán viseli a HIM jegyeit.

süti beállítások módosítása