Énektanárnak állt Liv Kristine!
2020. április 07. írta: Sarok Bettina

Énektanárnak állt Liv Kristine!

gettyimages-152321485-2048x2048.jpg

Idén készül visszatérésére Liv Kristine, ugyanis az énekesnő még a tavalyi év során adott hírt arról, miszerint készülőben van vadonatúj nagylemeze, amit idén kíván a boltok polcaira küldeni. A norvég vokalista 2016-ban kényszerült könnyes búcsút venni az általa alapított Leaves' Eyestól, majd a viharos váltást követően, huzamosabb ideig ment a sárdobálás a felek között.

Liv ma sem beszél szívesen csapatából való távozásáról, helyette boldogan csiripeli el terveit, melyek egyike egy hamarosan megrendezésre kerülő menyegző! A Midnattsol énekesnőjeként is ismert előadó ma újabb jó hírt osztott meg követőivel, ami nem más mint az, hogy ő is beállt azon kollégái soraiba, akik énekórákat adnak a feltörekvő tehetségeknek.

Nagyon örülök annak, hogy az elmúlt időszakban világszerte olyan kérelmekkel kerestek meg az emberek, mint a hangképzés. Az érdeklődések fényében, el is kezdtem dolgozni egy szívből jövő koncepción. Életem során intenzíven énekeltem, és autodidakta módon sajátítottam el a folyamatokat. Ez egy odaadás, egy igazi belső felhívás.

- kezdte az énekesnő.

Most már készen állok arra, hogy átadjam a tudásomat. Ezek az órák nemcsak az énekes hangod fogják megerősíteni, hanem a belső hangod is, hogy kellően beszélj és énekelj a benned levő szenvedélyről és érzelmekről.

- olvasható posztjában.

Find Your Inner Voice - Vocal training sessions with Liv Kristine Do you love singing? Singing is FREEDOM. Let’s awaken...

Közzétette: Liv Kristine – 2020. április 7., kedd
süti beállítások módosítása