Új albumán dolgozik a DragonForce!
2020. április 15. írta: Sarok Bettina

Új albumán dolgozik a DragonForce!

0a4dd0a1-17b1-4845-a238-425ff7d940bc_371301_tablet_landscape_large_16_90.jpg

Tavaly ősszel jelent meg a brit legendák legutóbbi nagylemeze, ami egész' egyszerűen az Extreme Power Metal elnevezést kapta. Sokakat meggyőzött a korong, tekintve, hogy annak elődje már-már kudarcként volt jellemezve. Újdonságukkal azonban ismét csatasorba álltak, ám napjainkban erre a lemezre gondolva talán mégsem.

A világjárvány csillapíthatatlan tombolása miatt minden egyes előadó lemondta vagy rosszabbik esetben törölte fellépéseit, amiket bár bepótolnak, még sincs ínyükre a kialakult helyzet. Öröm az ürömben viszont az, hogy számos előadó adott nyilatkozatot arról, hogy végre idejük jut olyan tevékenységek végzésére, melyekre a normál kerékvágásban biztosan nem jut idejük.

A DragonForce gitárvirtuóza Herman Lee eközben arról mesélt, hogy a kényszerpihenő rávezette őket az új dalok készítésére, ám az esetleges albumot nem fogják azonnal boltokba küldeni.

Eredetileg nem terveztünk új dalokon dolgozni. Még mindig turnéznunk kellene. De most mégis elkezdünk új dalokat írni. Ezt az időt most valóban az új nótákra fordítjuk. Kényszerhelyzetbe kerültünk és ezért is döntöttünk úgy, hogy elkezdjük az új dalok írását, egy új albumra, amit egyelőre nem tervezünk megjeleníteni.

- mesélte, majd hozzátette, miszerint saját belátása szerint pont a legjobbkor jött a koronavírus-zűrzavar, hiszen most sokkal több ideje van olyan dologkra, amelyekre ritkán akad.

süti beállítások módosítása