Orden Ogan: hallgasd meg az új lemezük előfutárát!
2020. július 27. írta: Sarok Bettina

Orden Ogan: hallgasd meg az új lemezük előfutárát!

oo2020284434d8-35d0-4889-9459-bd6b37b92992_1345431_tablet_landscape_large_16_9.jpg

Ahogyan azt már tavaly is beharangoztuk, idén kerül a boltok polcaira német metálzenekar vadonatúj albuma, ami a Final Days elnevezést kapta. A csapat legutóbbi korongja, a Gunman egyaránt hatalmas sikerrel szuperált mind a kritikusok, mind a fanok háza tájékán - ezzel magasabb szintre emelve a formáció népszerűségét.

A Sebastian „Seeb“ Levermann vezette alakulat augusztus végén jelenítette volna meg az imént újdonságot, ám a koronavírus-járvány nekik is betetőzött, így kiadvány csupán novemberben hódíthat világot. A banda egyébként már tavaly bemutatta új lemezük borítóját a dallistáról viszont még mindig nem rántották le a leplet, elöljáróban viszont eképp kommentálták büszkeségüket:

A Final Days egy sötét-tudományos-fantasztikus-koncepció album, ami tartalmazza az Orden Ogan minden egyes védjegyét. Ezen a lemezen a valaha írt legjobb dalaink lesznek megtalálhatók. A Gunman egy nagyon erős és egyben fontos album volt a számunkra, a Final Days viszont egy következő szintre emel.

- áll egy korábbi bejegyzésükben.

Bár magára a kiadványra még bőven várni kell, a Napalm Records lemezkiadó jóvoltából viszont már bepillantást nyerhettünk a Final Days által képviselt hangzásba, ugyanis a napokban megérkezett az első kislemezes tétel az In The Dawn Of The AI című szám képében, amihez klipet készítettek.

Íme!

süti beállítások módosítása