Hatodik lemezén dolgozik a Battle Beast!
2020. szeptember 05. írta: Sarok Bettina

Hatodik lemezén dolgozik a Battle Beast!

dyveuduwoaaxbip_1.jpg

No More Hollywood Endings címmel, tavaly márciusban töltötte fel a lemezboltok üresen álló polcait a Battle Beast legutóbbi nagylemeze, ami valósággal drasztikus váltás volt a csapat korábbi korongjaihoz képest. A Noora Louhimo vezette srácok azonban szép számmal megnyerte magának a fanatikusokat újdonságukkal, melynek folytatása már a tervezőasztalon van.

A zenekar frontasszonya ugyanis a minap egy, az Instagramon megosztott felvétel kíséretében tudatta a követőkkel, miszerint már javában készül hatodik nagylemezük, amit egy igen kemény alkotásként harangozott be. A kis csapat már a demó felvételek kellős közepén tart, arról viszont nincs rendelkezésre álló információ, hogy a végeredmény mikor kerül boltokba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Noora Louhimo (@nooralouhimoofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Érdekesség, hogy a Battle Beast-énekesnő tavaly újságolta el, miszerint szólóban is kipróbálja magát, ezáltal pedig mintegy visszatérést tesz a gyökereihez, amit sokkal inkább a jazz és a rockzene fémjelez. A vokalista a napokban kezdte el korongjának rögzítését, arról viszont továbbra sem árult el további részleteket, hogy mikor kívánja munkája gyümölcsét megjeleníteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Noora Louhimo (@nooralouhimoofficial) által megosztott bejegyzés,

süti beállítások módosítása