Készülő lemezéről mesélt Anette Olzon
2020. szeptember 14. írta: Sarok Bettina

Készülő lemezéről mesélt Anette Olzon

gettyimages-143014134-2048x2048.jpg

Néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint Anette Olzon valósággal bekeményít, ugyanis amellett, hogy jelenleg két zenekar élén is mikrofont ragad, márciusban jelent meg Russell Allennel közös nagylemeze, - ami Allen/Olzon név alatt került publikálásra - de emellett gőzerőkkel formálódik második szólólemeze is.

Az egykori Nightwish-énekesnő elöljáróban már elárulta, miszerint újdonsága teljesen más vizekre evez majd mint a 2014-es megjelenésű Shine, mely kiadvány nem aratott felhőtlen sikert a célközönség körében.

A Shine sokkal inkább egy melankólikus album, amit akkor készítettem el, amikor még a Nightwish énekesnője voltam, és ezért nem is akartam versenyezni a saját zenekarommal.

- magyarázta korábban.

A svéd dalos pacsirta a napokban egy, a Facebookon megosztott bejegyzés keretein belül ejtett szót készülő újdonságáról, amiről elújságolta, miszerint egy sokkal keményebb és gyorsabb alkotás lesz, melynek felvételeit mielőbb el szeretné kezdeni.

img_9298k.jpg

Ez a lemez nagyon más mint a Shine, mind zenei, mind a szöveg szempontjából egyaránt. Ez a korong sokkal keményebb és gyorsabb lesz. Egyáltalán nem az lesz mint a Shine esetében, hogy a saját életemről és érzéseimről szólnak a szövegek. Ezúttal más dolgokról is írtam. Van egy társproducerem, aki segít megírni a szövegeket és a zenét.

- áll a bejegyzésben.

Mivel már elég sok dalt elkészítettünk, hamarosan stúdióba vonulok, hogy a következő hét végén felénekeljem az első néhányat. Még van néhány hónapom, hogy befejezhessem az egész albumot.

- tette hozzá.

süti beállítások módosítása