Kiderült, mikorra ígéri új lemezét a Powerwolf!
2020. november 02. írta: Sarok Bettina

Kiderült, mikorra ígéri új lemezét a Powerwolf!

49391064873_b0cc5172da_k_1.jpg

Nyílt titok, miszerint gőzerőkkel körvonalazódik a Powerwolf vadonatúj nagylemeze, amit 2021-re ígér az igen népszerű formáció. Dorn Attiláék is azon szerencsétlenek közé estek, akiknek le kellett mondaniuk turnéjukat a koronavírus kitörése miatt, a zenészek azonban nem estek kétségbe, ugyanis a koncertezés után tervezett dalszerzési folyamatokat előrébb hozták.

A zenekar köztudottan az év végén kíván stúdióba vonulni, arról azonban már a mai napon tudomást szerezhettünk, miszerint a kis csapat már túl van a nóták demó fázisán, újdonságukat pedig egy vad farkaskalandként konferálták fel, hatalmas lelkesedés közepette.

Befejeztük készülő nagylemezünk dalszerzését és az ezzel kapcsolatos előkészületeket, biztosak vagyunk abban, hogy egy vad és egyben kalandos farkas-metál zenét készítettünk, rengeteg dallammal.

- olvasható a közleményben, amelyben a következőkre is kitértek:

Attila és Matthew nemrégiben rögzítették a demók utolsó darabjait, mi pedig alig tudjuk visszafogni az új dolgokkal kapcsolatos lelkesedésünket. Joost van den Broek és Jens Bogren társaságában decemberben újra stúdióba vonulunk.

- újságolták, hozzátéve, miszerint a nyolcadik kiadvány debütálását 2021 nyarára datálták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Powerwolf (@officialpowerwolf) által megosztott bejegyzés,

süti beállítások módosítása