Érkezik a Within Temptation vadonatúj kislemeze!
2020. november 05. írta: Sarok Bettina

Érkezik a Within Temptation vadonatúj kislemeze!

tumblr_a14f2295e6b9dac3b9dec52cb4fcfdb9_79118064_2048.jpg

Már tavaly köztudott tény volt, miszerint elkezdte új lemeze készületeit a Within Temptation. A formáció legutóbbi korongja egyébként Resist címmel került a boltok polcaira, sikere pedig olyannyira megbélyegző volt, hogy a csapat elhatározta, ezen az úton kívánnak haladni a továbbiakban is.

Sharon den Adel már többször is nyilatkozott a jelenleg is körvonalazódó alkotásról, elmondása szerint ezúttal sem aprózták el a modern elemek beiktatását, de emellett a keményebb hangzást sem vetették meg újra bevetni. Májusban egyébként már kaphattunk némi ízelítőt munkájuk gyümölcséből, ugyanis ekkoriban debütált Entertain You címre keresztelt kislemezük, ami azóta is közönségkedvenc szerzemény.

A jó hírekből ugyebár sosem elég, Sharon és a srácok pedig pontosan ennek a híve, így azok után, hogy napokkal ezelőtt bejelentették, miszerint a mai napon fontos közlendőjük van rajongóikhoz, alig két órája egy röpke videó keretein belül újságolták el, miszerint november 20-án érkezik vadonatúj kislemezük!

 

süti beállítások módosítása