Hallgasd meg nálunk a Within Temptation új dalát!
2020. május 08. írta: Sarok Bettina

Hallgasd meg nálunk a Within Temptation új dalát!

within-temptation-23112018-kim-balster-9475bew0.jpg

Nyílt titok, miszerint gőzerőkkel készül a Within Temptation vadonatúj nagylemeze, amit valamikor a közeljövőben készülnek a boltok polcaira küldeni. A srácok elárulták, hogy a Resist sikerének nyomán, továbbra is modern elemekre épülnek a szerzemények, de nem lesz hiány a keményebb hangzásból sem.

A formáció a közelmúltban jelentette be, miszerint hamarosan, Entertain You címmel egy vadonatúj kislemezt készülnek piacra dobni, ami az első előfutára lesz soron következő lemezüknek, és annak irányzatának.  A tétel eredetileg az Evanescence-szel közös turné közepette pottyant volna a célközönség ölébe, de mivel a turnét halasztani kellett, Sharon den Adelék úgy döntöttek, hogy a nóta bemutatásának ideje hivatalosan is elérkezett.

A szóban forgó szerzemény a délelőtti órákban került publikálásra, a fanatikusok pedig vegyes érzelmekkel fogadták. Volt olyan, aki tetszését fejezte ki, hozzátéve, hogy bármennyire is hallgatható a dal, azért ő még sem ezt várja el a több mint húsz éve színpadon levő zenekartól. Akadt azonban olyan is, akinek kifejezetten tetszik a tétel, de elégedetlen válaszok is fel-felbukkannak.

süti beállítások módosítása