Hivatalos! Újdonsággal jelentkezik a Within Temptation
2020. május 02. írta: Sarok Bettina

Hivatalos! Újdonsággal jelentkezik a Within Temptation

95120108_10157499008992986_4822285973100429312_o.jpg

Többször is beszámoltunk arról, miszerint a Resist sikerének nyomán, lázasan készülődik a legújabb Within Temptation-album, amit vélhetően az idei év végén, vagy legkésőbb a jövő év egyik hónapjában kíván piacra küldeni a holland formáció.

A csapat egyik oszlopos tagja, nevezetesen az alapító-énekesnő, Sharon den Adel korábban már elcsiripelt némi információt a közelgő újdonságról, mondván folytatják a Resist által kitaposott utat, mindezt pedig tovább kívánják fűszerezni némi aprósággal.

Ez amolyan folytatása lesz a előző albumnak csak kicsit progresszívebb lesz. Szeretnénk a Resist hangzásán haladni, csak még ennél is finomabban. Kemény dolgokkal készülünk, és ez engem boldoggá tesz!

- tudhattuk meg többek között.

Az elmúlt hetekben, több izgalmas felvételt osztottak meg közösségi oldalaikon, így adta magát a szóbeszéd, miszerint hamarosan egy esetleges új tételnek lehetünk majd fültanúi. A pusmogásokat sokáig nem kívánta megerősíteni a zenekar, ám egyúttal nem is cáfolták azt. 

A napokban azonban hivatalossá tették hírt, így boldogan újságolták a fanatikusoknak, miszerint Entertain You címmel, március 8-án válik elérhetővé legújabb alkotásuk. Köztudott, miszerint az áprilisi hónap folyamán, Worlds Collide  elnevezésen indult volna közös turnéra a Within Temptation és az Evanescence, ám a koronavírus-járvány csillapíthatatlan tombolásának köszönhetően le kellett mondaniuk a már leszervezett fellépéseket.

A csapatok azonban nem estek kétségbe, mitöbb azon dolgoztak, hogy a végleges törlés elkerülésének érdekében egy teljesen új dátumot iktassonak be - ezzel is kiengesztelve az elkeseredett fanatikusokat. Mint kiderült, a koncertek szeptemberben lesznek megtartva, a fent is említett nótát pedig a közös bulik jelképeként jelentették volna meg Sharonék

süti beállítások módosítása