Premier: dArtagnan & Patty Gurdy - Farewell
2021. január 08. írta: Sarok Bettina

Premier: dArtagnan & Patty Gurdy - Farewell

maxresdefault.jpeg

Március végén kerül majd a lemezboltok polcaira a Ben Metzner vezette muskétások vadonatúj nagylemeze, ami a Feuer & Flamme elnevezést kapta. Az elsődleges információk alapján, a kiadvány mindösszesen tizenkét dalt vonultat majd fel, valamint bónuszként megtalálható lesz majd néhány daluk áthangszerelt változata, továbbá a már korábban bemutatott Griechischer Wein (ami egy feldolgozás), és a Schandmaullal közösen rögzített An der Tafelrunde.

Decemberben jelenítették meg első hivatalos szerzeményüket, a választás pedig a C'est la vie című számra esett, mely nótához egy minden tekintetben izgalmas kisfilmet forgattak. A formáció a napokban tette közzé, miszerint Patty Gurdy közreműködésével érkezik vadonatúj tételük, ami a Farewell címet viseli, és ami egy látványos videóklip kíséretében kívánja magára vonni a nagyérdemű tekintetét.

A premier előtt a zenekar élő adást tartott a YouTube-on, melynek keretein belül nemcsak rajongói kérdésekre adtak választ, hanem azt is elárulták, hogy kerültek kapcsolatba Patty-vel, majd jutottak arra az álláspontra, hogy újdonságukat vele készítik el, mindezeken felül pedig a kisfilm hátteréről is ejtenek egy-két szót.

cover_feuer.jpg

süti beállítások módosítása