Hivatalos: nyáron jön a Powerwolf új albuma!
2021. január 19. írta: Sarok Bettina

Hivatalos: nyáron jön a Powerwolf új albuma!

46285438182_2eef6dd8ab_c.jpg

2018-ban került a lemezboltok polcaira a Powerwolf legutóbbi nagylemeze, ami a The Sacrament Of Sin elnevezést kapta. A formáció hatalmas sikerre tett szert az újdonsággal, hiszen készítése során számos újdonságot bevetettek, nem kis sikerrel, ugyanis ettől fogva új hangzásra kapott a zenekar.

Miután az új hangzásban önmagukra leletek, tavaly jelenítették meg Best Of The Blessed elnevezésű válogatáslemezüket, melyen több dalukat újrarögzítették, immár a megújult Powerwolf köntösbe burkolva. Köztudott, hogy a zenekar december végén vonult stúdióba, vadonatúj nagylemezüket pedig az elsődleges bejelentés szerint, 2021 nyarára datálták.

Nemrégiben már megosztottak egy mindössze néhány másodpercet felölelő csemegét, amihez a következő üzenetet fűzték:

Befejeztük készülő nagylemezünk dalszerzését és az ezzel kapcsolatos előkészületeket, biztosak vagyunk abban, hogy egy vad és egyben kalandos farkas-metál zenét készítettünk, rengeteg dallammal.

- olvasható.

Akkor mindössze találgatni tudtunk, hogy mit is rejt a farkasbőrbe bújt Attila, most viszont már hivatalos, hogy Call Of The Wild címmel, nyáron kerül boltokba a nyolcadik Powerwolf-korong! Mivel a srácok még mindig az utolsó simításokat végzik az újdonságon, további információval csupán a közeljövőben leszünk gazdagabbak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Powerwolf (@officialpowerwolf) által megosztott bejegyzés

süti beállítások módosítása