Vicky Psarakis nem érzi kötelességének, hogy elnézést kérjen Alissa White-Gluztól
2019. december 20. írta: Sarok Bettina

Vicky Psarakis nem érzi kötelességének, hogy elnézést kérjen Alissa White-Gluztól

collage0000000.jpg

Néhány hónapja indult el a lavina, miszerint Alissa White-Gluz olyannyira unatkozik, hogy folyamatosan tönkre próbálja tenni az általa is alapított The Agonistet - állítja utódja, Vicky Psarakis. A görög származású énekesnő rendesen kitálalt a médiában, majd ezt követően már-már hadat üzent elődjének.

Alissának sem kellett sok, hogy reagáljon Vicky kijelentéseire, ám ő meglepően lazán vette a lapot, így ahelyett, hogy összeállt volna tovább szítani a vitát, mindössze annyit jelentett ki, hogy kolléganőjét rendesen félre informálták, ezért mielőbb szeretné felvenni vele a kapcsolatot annak érdekében, hogy tisztázhassa vele a helyzetet. 

Szeretném biztosítani őt arról, hogy vagy összekever valamit, vagy nagyon félre informálták. Semmit sem tudok róla, így nem is lehetek rosszindulatú vele. Bármikor felveheti velem a kapcsolatot, örülök, ha segíthetek neki, amiben csak kell. Őszintén: a legjobbakat kívánom neki.

- hangzottak el White-Gluz szavai

collage1.jpg

Nemrégiben újfent mikrofonvégre kapták a The Agonist-frontasszonyt, aki elárulta, hogy nyitott lenne egy Alissával folytatott beszélgetésre, sőt, azt is elmesélte, hogy szívesen ragadna mikrofont elődje oldalán - ezzel gondolva a rajongókra is egyaránt. 

Vicky úgy tűnik tovább bonyolítja a helyzetet, hiszen egyik szavát üti a másikkal, ugyanis egy friss beszélgetés során határozottan kijelentette: nincs miért elnézést kérnie Alissától!

Semmiféle kommunikáció nem zajlott közöttünk. Amit mondtam, megmondtam. Hű maradtam a mondandómhoz. Nem hazudtam, ezért nincs is miért bocsánatot kérnem. Ha mondjuk lenyomnánk együtt egy show-t, vagy valami, akkor az nagyon jó lenne, de ha mindez soha nem történik meg, az is teljesen rendben van.

-fejtette ki.

süti beállítások módosítása