Klippremier: Leaves' Eyes - Across The Sea
2017. december 31. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Leaves' Eyes - Across The Sea

lepress2.jpg

2016-ban hatalmas változás történt a Leaves' Eyes háza táján, ugyanis kiderült, hogy 13 évnyi közös zenélés után úgy döntöttek: megválnak énekesnőjüktől, Liv Kristine-től. Ahogyan az ilyen esetekben lenni szokott, a viharos váltáson hónapokig csámcsogott a metálzenei sajtó annak érdekében, hogy kiderüljön, vajon melyik fél is mond igazat. A norvég énekesnő azonban egy interjú során határozottan kijelentette, hogy minden a háta mögött zajlott le, és nem történt közös megegyezés távozását illetően.

A csapat természetesen eme kijelentés ellentétét vallotta, akik egyébként nem búslakodtak sokáig, hiszen Liv kirúgásával egyidőben már az új vokalistát is bemutatták a nagyérdeműnek. Elina Siirala hivatalos debütálása a tavaly megjelent Fires In The North névre keresztelt középlemezen volt, mely kiadványon mindösszesen öt tétel került elhelyezésre, - melyek többsége már a 2015-ben megjelent, Liv Kristine által felénekelt King Of Kings nevezetű korongon is helyet kapott.

Az új felállású csapat az év elején tudatta a rajongókkal, miszerint gőzerőkkel dolgoznak vadonatúj albumukon, továbbá azt is elárulták, hogy kisfilmekkel is kedveskednek majd. Mint az nemrégiben kiderült, újdonságuk a Sign of the Dragonhead címet kapta, és január 12-én hódítja majd meg a nagyvilágot. Az album névadó dalát egyébként a közelmúltban mutatták be, mely nótához egy igazi vikinges kisfilmet is készítettek.

A srácok az izgalmak további fokozásának érdekében, - valamint az Új évet megkoronázva - , alig egy órája megosztották legújabb kislemezes dalukat, a választás pedig az Across The Sea című számra esett, amelyhez egy, a norvég tengerparton forgatott videoklip is dukált. Íme!

süti beállítások módosítása