Törölték a Visions Of Atlantis holnapi fellépését
2019. szeptember 06. írta: Sarok Bettina

Törölték a Visions Of Atlantis holnapi fellépését

visions-of-atlantis-hirsch-nuernberg-18-03-2019-32.jpg

Augusztus 30-án került a lemezboltok polcaira az osztrák metálzenekar vadonatúj nagylemeze,a Wanderers. A korong, - ami kisebb-nagyobb sikerekkel győzte meg a nagyérdeműt - népszerűsítése egyébként már javában zajlik, korábban pedig mi is beszámoltunk arról, miszerint Clémentine Delauney és csapata holnap különleges fellépében fog részesülni.

Holnap fog ugyanis színpadot robbantani Szlovákiában Tarja és az Evanescence, Clémentine pedig korábban, - megannyi izgalomtól fűtve - úgy nyilatkozott a koncert kapcsán, miszerint megtiszteltetés számára azon vokalisták oldalán színpadra lépni, akik bevezették őt a metál csodás világába.

A francia mikrofonvirtuóznak sajnos le kellett mondania erről az álomról, ugyanis a Visions Of Atlantis nemrégiben jelentette be, miszerint a fellépésük - egyelőre ismeretlen okoból - törlésre került. A jegyeket természetesen visszatérítik. Mintegy megnyugtatásként azonban elárulták, hogy a Freedom Call társaságában október 4-én, valamint 5-én visszatérnek majd a szlovák rajongókhoz.

 

süti beállítások módosítása