Sabaton: Dalszöveges kisfilm érkezett a Bismarckhoz
2019. szeptember 15. írta: Sarok Bettina

Sabaton: Dalszöveges kisfilm érkezett a Bismarckhoz

70992638_1254412954682450_878046284179994939_n.jpg

Júliusban hódította meg a világot a srácok vadonatúj nagylemeze, a The Great War. Maga a korong az I. világháború előtt tiszteleg, és meglehetősen hatalmas sikernek örvend világszerte. A kiadványt egyébként a Bismarck című szám harangozta be, ami egy különálló kislemezként került a lemezboltok polcaira.

A nóta egy videóklip kíséretében került publikálásra, és tudván, hogy a rajongók kívánságára került megírásra, majd rögzítésre, azonnal közönsgékedvenc lett, így méltán elmaradhatatlan ékessége a fellépéseknek. A zenekar most egy dalszöveges klipet is készített  a dalhoz, amit különleges fotókkal tettek évezhetőbbé, hiszen a kisfilm forgatásainak kulisszáit tartalmazza.

Íme!

 A korong szerzeményei közül egyébként a Fields Of Verdun, a névadó Great War, illetve az 82nd All The Way került még további megfilmesítésre, ám egy ideje már köztudott, hogy Joakim Brodén és veteránjai újabb nótával álltak kamerák elé, ami a Saharában került felvételre, ahonnan a vissza út nem volt zökkenő mentes, ugyanis balesetet szenvedtek. Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy ezúttal melyik tétel kapott egy nem mindennapi képi világot.

 

süti beállítások módosítása