Érdekes gondolatokat oszott meg Sharon den Adel
2019. szeptember 16. írta: Sarok Bettina

Érdekes gondolatokat oszott meg Sharon den Adel

467601410-1024x1024.jpg

Februárban költözött a boltok polcaira a Within Temptation visszatérő lemeze, a Resist. A korong hatalmas sikert aratott a világ minden pontján, hiszen a rajongóktól és a kritikusoktól is egyaránt pozitív visszajelzést kapott. A csapat háza táján már a következő lemez is körvonalazódik, amivel minél előbb stúdióba is szeretnének majd vonulni - tudhattuk meg korábban Sharon den Adeltől.

A holland énekesnő egyébként My Indigo elnevezésen, egy szólólemezt is piacra dobott korábban, ami teljesen eltér a WT stílusától. A vokalista terápia-szerű kiadványa szintén sikeres lett, így nincs kizárva a lehetősége annak, hogy további korongokkal lepje majd meg a nagyérdeműt.

A dalos pacsirta most egy interjúban osztotta meg gondolatait a dalszerzésről, de szó esett a metálzenében tevékenykedő kollégainőivel való kapcsolatáról is.

Személy szerint, ez mindig nagy kihívás számomra. A valaha volt legjobb dalokat akarom megírni. Saját magamnak, nem pedig másoknak. Újra azt érzem, hogy izgalmas dolog dalokat írni. Természetes, hogy amikor számtalan dalt megírtál már, akkor minden alkalommal nehezebb eredetinek maradni. Mindig igyekszem inspirálni magam, és ezt szeretem.

- kezdte.

within-temptation-moscow-adrenaline-stadium-18_10_2018-17.jpg

Természetesen vannak bizonyos összetevők, amiket mindig használsz, vagy amik a leginkább vonzanak. Időnkét meg kell szabadulni tőlük, hogy valami újat hozhass létre. Ha például a melankólia az, ami leginkább megfog, akkor próbálj megszabadulni tőle. Lehet, hogy később ismét a melankóliát fogod használni, de teljesen más módon. Fel kell ismerni azokat a dolgokat, amiket nagyon szeretsz, és ezeket  minden alkalommal másként használni.

- magyarázta, utalva az önismétlésre, illetve annak elkerülésére. Ezt követően néhány szóban elmondta kapcsolatát a többi metálénekesnővel:

Mindegyiket ismerem, és voltaképp kapcsolatban is vagyok velük. Azt hiszem, rájöttünk, hogy együtt sokkal erősebbek vagyunk, mint külön - ez azt jelenti, hogy jó támogatni egymást a közösségi-médiában is.

- ecsetelte.

110047736-1024x1024.jpg

 

süti beállítások módosítása