Kicsit sem kíván lassítani a Lacuna Coil
2019. október 01. írta: Sarok Bettina

Kicsit sem kíván lassítani a Lacuna Coil

g35i_1.jpg

Forr az izgalom az olasz metálzenekar háza táján, ugyanis október 11-én válik elérhetővé vadonatúj nagylemezük, a Black Anima. A srácok elmondása szerint, meglepő kidványnak nézünk elébe, hiszen a Delirium hatására követni kívánják a keményebb vonalat, amit ezidáig be is bizonyítottak a Layers Of Time, valamint a Reckless című számok képében.

Maga a formáció immár több, mint két évtizede gyártja a jobbnál jobb muzsikákat, szekerük pedig továbbra sem kíván fékezni - legalábbis erről nyilatkozott frissen Andrea Ferro énekes:

Ez az, amiért mindig turnézunk, és ezáltal továbbra is erősebbek vagyunk. Tudjuk, hogy az időnk nem korlátlan, de még elég fiatalok vagyunk, így néhány album és még számos különleges fellépés kilátásban van. A lehető legjobb módon kívánjuk kihasználni az időnket. Tudod, ha most nem csinálsz meg valamit, akkor azt 65 éves korodban már biztosan nem fogod. Sokan támogatják a zenekart a megalakulása óta, és az évek során sok új rajongót (is) szereztünk.

- ecsetelte vidáman a vokalista.

Büszkék vagyunk arra, hogy aktívak maradtunk, tekintve, hogy manapság a zeneipar.... Nem mondanám, hogy zsákutcába került, csak egy olyan ponton akadt el, ahol bizonytalan a jövője. Bizonyos módon folyamatosan fejlődik, de még nem találta meg igazán a helyét. Ezért is nagyszerű kipróbálni különböző dolgokat. A zenekar számára kihívást jelent szabadnak lenni.

- fűzte hozzá.

süti beállítások módosítása