5 +1 érdekesség, amit talán még nem tudtál Cristina Scabbiáról
2019. október 04. írta: Sarok Bettina

5 +1 érdekesség, amit talán még nem tudtál Cristina Scabbiáról

cs69321677_967882463548273_9100398399066586132_n0000.jpg

Nagy a pörgés a metálzenekarok háza táján, hiszen sokan a közeljövőben fogják megjeleníteni vadonatúj nagylemezüket. Hasonló cipőben jár a Lacuna Coil is, ugyanis asz olasz brigád újdonsága Black Anima néven, október 11-én foglal helyet a lemezboltok polcain.

Magáról a kiadványról eddig három tételt ( Layers Of Time, Reckless, Save Me) ismerhettünk meg, ám a formáció minden apró alaklamat megragadott arra, hogy fokozza az izgalmakat; első körben persze elmesélték, hogy a Delirium sikerének hatására megmaradnak a keményebb vonalnál, ám ettől függetlenül a Black Anima igen meglepő kiadványnak ígérkezik.

A formáció énekesnője nemrégiben több interjút is adott, ebből adódan most elhoztunk nektek némi infót, amit mi is igen érdekesnek találunk, sőt, talán meg sem fordult volna a fejünkben, hogy a vokalistával ezek valaha is megtörténtek, bár akad egy-két válasz, amiben mindenkinek része volt már.

  • Gondoltad volna, hogy a dalos pacsirta modellként, vagy táncosként képzelte el a jövőjét? Bizony, kislányként meg sem fordult a fejében az, hogy egyszer mikrofont ragad, hiszen e tekintetben maga a reflektorfény sem  vonzotta.

 

  • Legnagyobb félelme az, hogy magányos lesz. Mindezt nem a párkapcsolatára érti, hanem sokkal inkább a barátaira gondol. Sokszor a súlyos betegségek gondolatánál is leragad az agya.

lacunacoil_playstationtheater_092917_stephpearl_18.jpg

  • Legrosszabb szokása, hogy rágta a körmét:

Mindig rágtam a körmöm, de már abbahagytam. A srácok a zenekarból valószínűleg azt mondanák, hogy a Pokémon Go rabja vagyok. Mindig, amikor az utcán sétálok, bele vagyok bújva a telefonomba. Időnkét ezt nagyon idegesítőnek találják.

- magyarázta.

  • 12 évesen, alvajárás közben, a nagyanyja házában kizuhant az egyik ablakon telibe az édesanyja autójára. 7 cm-es törés keletkezett a koponyáján, melynek következtében két hétig kórházban feküdt.

 

  • Nyitott gondolkodású személyiség, s bár széles körben nem hisz a paranormális jelenségekben, a szellemek azért mégis foglalkoztatják.

 

süti beállítások módosítása