Epica: újra polcokon a Design Your Universe!
2019. október 04. írta: Sarok Bettina

Epica: újra polcokon a Design Your Universe!

epica-design-your-universe-gold-edition.jpg

2009 októberében került boltokba a holland zenekar Design Your Universe elnevezésű albuma, ami komoly áttörés volt a srácok számára. Temérdek, máig közönségkedvenc nóta sorakozik ugyanis a számlistáján, ilyen többek között az Unleashed, a névadó Design Your Universe, vagy akár  a Martyr Of The Free Word - csak, hogy néhányat emeljünk ki.

A formáció már korábban bejelentette, miszerint a mai napon kezdődik jubileumi turnéjuk, a már fent is említett korong kapcsán, mely lemez egyébként ma szintén felkerült a lemezboltok polcaira. A régi-új kiadvány teljesen új hangzásáért Joost van den Broek felelt, a borító pedig arany pompát kapott, mintegy tisztelegve az újbóli megjelenése előtt, - ami persze némi extrát is magába foglal.

A Simone Simons vezette legénység azonban eközben sem pihen, ugyanis készülőben van következő nagylemezük is, melynek debütálását 2020 nyarára datálták - tudhattuk meg korábban Mark Jansentől, aki akkoriban 7-8 tételt készített el teljes egészében, nemrégiben viszont kiderült, hogy csupán az ének-sávok rögzítése várat magára.

7ad8dc91b9d2c459b1ab56c6ba5bb5c5.jpg

Nosztalgiázzunk együtt az Epicával!

süti beállítások módosítása