Hidegrázós jelenettel búcsúzott a Beste Zangersből Floor Jansen
2019. október 12. írta: Sarok Bettina

Hidegrázós jelenettel búcsúzott a Beste Zangersből Floor Jansen

3852aef987aaf0290d89ca7d706fdab3.jpg

Ma került adásba a Beste Zangers idei évadának utolsó epizódja, aminek különlegessége az volt, hogy ezúttal a duetteké volt a főszerep. Floor Jansen mindig benne van némi kihívásban, e műsor pedig igen jót tett számára, hiszen nemcsak sokoldalúságát sikerült megmutatnia, hanem egész szép hírnévre is szert tett kishazájában.

Bár a holland énekesnő immár húsz éve tengeti mindennapjait a rivaldafényben, hazájában mégis kevesen ismerik a nevét. 2009-ig volt az After Forever vagány frontasszonya, mely csapat szíve legnagyobb fájdalmára oszlott fel, hiszen ő egyáltalán nem támogatta a döntést, miszerint a zenekar 2007-es megjelenésű lemeze után végleg letegye a lantot. A formáció szép karriert fuetott be, így igen csak meglepő, hogy Floor csupán napjainkban vált népszerűvé Hollandiában.

Ahogyan azt fent is említettük, duettekkel zárt a Beste Zangers, az pedig már egyáltalán nem volt titok, hogy az ex-ReVamp-vokalista kinek az oldalán is fog majd az est folyamán dalra fakadni:

A következő részben Henk Poorttal énekelek majd duettet. Amikor meghallottam, hogy ő is részt vesz majd a versenyben, azonnal lecsaptam rá, és azt mondtam, hogy « együtt fogjuk énekelni a The Phantom Of The Operát » . Henk szerint ez egy remek ötlet, de csak akkor, ha megengedik neki, hogy fellépjen a Nightwish-sel.

- újságolta.

Köztudott, hogy - jelenleg a Nightwish-ben is tevékenykedő - Jansen januárban indul majd turnéra Hollandia-szerte, vendégként pedig Hank Poort is vele tart majd, így vélhetően számtalanszor felcsendül majd e klasszikusnak számító dal. Érdekesség, hogy Floor igéretet tett Hanknek, miszerint majd a Nightwish keretein belül is előadhatják a nótát, ám az egyelőre még kérdés, hogy az együttes főnöke, Tuomas Holopainen egyezik-e az ötlettel.

Ha mindez nem volna elég, a két énekes olyannyira lenyűgözte a közönséget produkciójukkal, hogy a kommentelők egymás után kezdték el gépelni, miszerint nem ártana, ha a The Phantom of The Opera vissza térne majd a Nightwish setlistjeire, mindazok ellenére is, hogy sokan egyöntetűen kijelentették: Floor csodásan énekli a szerzeményt, de Tarjával szemben semmi esélye.

süti beállítások módosítása