Új dallal jelentkezett a Lacuna Coil: Bad Things
2019. október 26. írta: Sarok Bettina

Új dallal jelentkezett a Lacuna Coil: Bad Things

ehpvlkwx0ae_pxt0.jpg

Még ki sem hevertük a Black Anima megjelenését, máris új dallal bombázott minket az olasz Lacuna Coil! Cristina Scabbia és a srácok idén bizony nem szarral gurigáznak, amire első körben a legjobb példa vadonatúj nagylemezük, ami szép lassan magáévá teszi a lejátszási listák első helyét is.

A minap azonban, Bad Things címmel, újabb tételt dobtak a hallgatóság elé, amit csak is az Amazonon lehet elérni, és ami egy különleges alkalomból került rögzítésre, mely eseményről maga Andrea Ferro mesélt:

Érkezik az év legkülönlegesebb időszaka, a varázslatos éjszaka, amikor a Hold fénye megvilágítja a tököket! A Halloween a nyár végeként és a tél elejeként ismert, tehát az az időszak, amit a sötétséggel és a hűvös idővel azonosítunk. Úgy döntöttünk, hogy egy megfelelő tematikájú dallal - ami a Bad Things lett - megünnepejük, hogy mi vagyunk az első olasz metálzenekar, akik megalkodtak egy Amazon Original-számot. A dal egyébként egyedi horror hangulattal rendelkezik, ami tökéletesen passzol október utolsó napjához, amikor az élők és a holtak közötti határvonalak elmosódnak.

-magyarázta az énekes.

Íme, a Halloween alkalmából rögzített újdonság!

 

süti beállítások módosítása