Kiakasztotta a rajongókat Floor Jansen
2019. november 07. írta: Sarok Bettina

Kiakasztotta a rajongókat Floor Jansen

noname2.jpg

Boldog-boldogtalan tudja már, miszerint a Nightwish jövőre már biztosan boltokba küldi vadonatúj nagylemezét, amről egyelőre annyit lehet tudni, hogy teljes mértékben eltér a csapat korábbi munkásságától - tudhattuk meg korábban Floor Jansentől. Az énekesnő később arról is boldogan nyilatkozott, miszerint  ő nagyon-nagyon elégedett a végeredménnyel, s elmondása szerint, aki igazán szereti a zenekart, annak biztosan elnyeri majd a tettszését az újdonság.

Az már köztudott, miszerint a Tuomas Holopainen vezette legénység már egy kisfilmet is leforgatott az egyik nótához, arról azonban egyelőre még nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor is kívánják bemutatni azt a közönségnek....vagy mégis? Floor Jansen a minap posztolt sokat sejtetően a Twitteren, szövege pedig mindösszesen annyiból állt, hogy „holnap....”.

A fanatikusok persze hamar felkapták a fejüket erre az egy szóra, amihez ma még kettő társult, hangsúlyozva, hogy az énekesnő megtévedt, és egy nappal korábban, tehát feleslegesen sózta be rajongótáborát, akiktől a vokalista azonnal kapott is hideget-meleget.

Miután kikerült, a „hoppi rossz holnap...” mondatot tartalmazó tweetje, hamar kapta egymás után azokat a reakciókat/válaszokat, miszerint hála neki most sokan izgalomtól fűtve, elmulasztották az alvást (wtf???), várva mi is az a bejelentés, ami miatt érdemes a mai napon éber szemekkel várni a napfelkeltét. 

süti beállítások módosítása