Kukkants bele az Epica könyvébe!
2019. november 11. írta: Sarok Bettina

Kukkants bele az Epica könyvébe!

10515247_720997051306419_5816637919150345929_o.jpg

Köztudott, miszerint The Essence Of Epica néven, egy különlegs könyvet küld majd a boltok polcair a holland Epica. A formáció várva-várt kiadványáróla  a napokban érkeztek friss hírek, így többek között megtudhattuk, hogy december 9-én tölti meg a boltok polcait, de aki esetleg már nagyon nem tud odáig várni, az előrendelheti azt, magától a zenekartól.

Magáról a  kötetről egyébként már tudni lehet, hogy egészen a kezdetekig kalauzolja vissza majd a fanatikusokat, az érdekes történetek mellett pedig jó pár, eddig még sosem látott fotó, néhány különleges szórólap, és még sok más érdekesség is felsorakozik majd a hasábjain. Az együttes azonban semmit sem bíz a véletlenre, így egy, a közösségi-oldalaikon megosztott videó keretein belül bemutatták könyvük tartalmát, amiről kiderült, hogy sokkal távolabbra nyúlik vissza, mint azt korábban gondoltuk...

Kiderült ugyanis, hogy a srácok gyermekkorával kezdik majd a story felvezetését, de helyet kapott az oldalakon a Floor Jansen vezette After Forever is, ami Mark Jansen első csapata volt, és amelynek egészen 2002-ig volt a tagja. Az Epica (Sahara Dust) története is ebben az évben kezdődött körvonalazódni, miután Mark személyes okokra hivatkozva kilépett az After Foreverből, majd létre hozta a ma már nemzetközileg is jól ismert formációt.

A Simone Simons vezette legénység egyébként javában dolgozik vadonatúj stúdióalbum is, ami az elsődleges információk szerint jövő nyáron keríti hatalomba a nagyérdeműt.

süti beállítások módosítása