Boltokban az Epica-könyv!
2019. december 11. írta: Sarok Bettina

Boltokban az Epica-könyv!

epica_717x311.jpg

The Essence Of Epica néven, egy különleges könyvet küldött a boltok polcaira a napokban az Epica. Mint ismeretes, a kötet számos, ritka illetve sosem látott érdekességet foglal magába; ilyen többek között néhány, eddig még sosem látott fotó, pár különleges szórólap, és még sok-sok érdekes történet is felsorakozik a hasábjain.

A könyv köztudottan a kezdetek kezdetére kalauzolja vissza a nagyérdeműt, így a srácok gyermekkorával kezdik majd a story felvezetését, majd ezt követően a Floor Jansen vezette After Forever is fellelhető lesz, ami Mark Jansen első csapata volt, és amelynek egészen 2002-ig volt a tagja. Az Epica (Sahara Dust) története is ebben az évben kezdődött körvonalazódni, miután Mark személyes okokra hivatkozva kilépett az After Foreverből, majd létre hozta a ma már nemzetközileg is jól ismert formációt.

A Simone Simons vezette hollandok korábban már megosztottak egy kedvcsinálót a kötethez, december 9-én azonban már hivatalosan is felkerült a boltok polcaira, amiről az együttes hatalmas boldogság közepette posztolt.

süti beállítások módosítása