Down For Whatever: így szuperál a Nincs Helyed akusztikus változatban!
2019. december 30. írta: Sarok Bettina

Down For Whatever: így szuperál a Nincs Helyed akusztikus változatban!

dfw69861475_2334710503447877_2759798306254094336_n.jpg

Ahogyan azt többször is hangoztattuk, a Diószegi Kiki vezette formáció igen kiemelkedő jelensége a magyar metálszinérnek, ami nem is olyan meglepő, hiszen a srácok viszonylag rövid időn belül hatalmas rajongótáborra, ezzel pedig többszörösen nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt évek során - nem véletlenül.

A csapat debütáló lemeze White Light címmel került a boltok polcaira, ami igen nagy sikert futott be, ám a zenekarra akkor figyeltek fel leginkább, amikor elkezdték ontani magukból a jobbnál jobb, magyar nyelven íródott nótákat. Ezen fejezet kezdete a Nincs Helyed című dalukkal vette fel a fonalat, majd ezt követte a Művilág, valamint az Ennyi Volt.  Idén azonban bezsebelték kezdeti mérföldkövüket is, amikor is a nyár folyamán publikálták méltán nagy népszerűségnek örvendő szerzeményüket, a Talánt. 

Ezt további két mestermű követte, a sokat mondó Visszaút, valamint a Hogy Lesz Tovább?. Az együttes határon innen és túl is szép számmal gyűjti folyamatosan bővülő közönségét, melynek köszönhetően idén olyan helyeken is felléptek, ahol korábban még léptek színpadra. Egyik ilyen helyszín volt kishazánk, Temerin is, ahol a Phrenia előtt izzították a hangulatot, hatalmas ovációt keltve a nézőtéren  - erről itt írtunk bővebben.

A Diószegi Kiki, Czink Zsombor, Császár Róbert, valamint Zsoldos Dávid alkotta szupercsapat természetesen sosem feledkezik meg célközönségről, ezért vészesen közeledve az év végéhez meg is lepték őket rendesen, mintegy beavatva őket abba, min is dolgoztak az elmúlt időszakban.

dfw72330645_167530034341719_9115663835909446740_n.jpg

Nincs már sok hátra ebből az évből, így eljött az idő, hogy átnyújtsuk nektek a beígért meglepetést: az őszi-téli turné végén készítettünk egy akusztikus átiratot az első magyar nyelvű számunkból, a “Nincs Helyed”-ből. Ezzel a verzióval szeretnénk nektek megköszönni az elmúlt esztendő minden egyes pillanatát, amit tőletek kaptunk. A 2019-es év felejthetetlen és meghatározó volt számunkra, és ezért nem lehetünk elég hálásak nektek!

- kezdte közleményét a zenekar.

Szívből köszönjük a sok támogatást, a csodálatos pillanatokat, azt hogy vagytok nekünk, és hogy napról napra növekszik a táborunk. Bizakodva és rengeteg tervvel kezdünk neki 2020-nak és már most alig várjuk, hogy újra találkozzunk veletek a színpadon! 

- áll a közösségi-oldalaikon megosztott bejegyzésben.

süti beállítások módosítása