Tarja oldalán ad fellépést a Tristania
2020. február 04. írta: Sarok Bettina

Tarja oldalán ad fellépést a Tristania

tristania84345297_2674033572632943_3340588454311362560_o0.jpg

Tavaly töltötte meg az üzletek polcait a finn énekesnő vadonatúj ngylemeze, ami az In The Raw elnevezést kapta. A méltán nagy sikernek örvendő koronggal egyébként már egy sikeres turnét lenyomott a Nightwish egykori énekesnője, márciusban azonban kezdetét veszi a második felvonás, ami igen izgalmasnak ígérkezik.

Tarja egyébként nemrégiben esett túl egy két napot felölelő jubileumi fellépésen, mely előadások rögzítésre is kerültek, tehát DVD formájában a közeljövőben világot  hódítanak majd. Mindezeken felül a pacsirta újra életre keltette egyik projektjét is, mely formáció idén jelentkezik újdosággal - az énekesnő a dalszerzési folyamat végéhez közeleg.

A show persze folytatódik, így sorra érkeznek a várható fellépések, ezzel izzítva a rajongók agyvizét. Nemrégiben került bejelntésre, miszerint a Nightwish-pacsirta Budapestre is elviszi új szerzeményeit, most azonban arról rántották le a leplet, hogy a São Paulóban megrendezésre kerülő koncertjén mely zenekar is melegíti be a közönséget.

Azt már tudni lehet, hogy két, teljes hónapot az olasz Temperance lesz az énekesnő utitársa, most pedig a Mariangela Demurtas vezette Tristania került bejelentésre, mint előzenekar. A norvég zenekar örömmel elfogadta a felkérést, majd a hírt izgatottan közölték rajongótáborukkal minden egyes platformon keresztül.

 

 

süti beállítások módosítása