Albumpremier: Allen/Olzon - Worlds Apart
2020. március 06. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Allen/Olzon - Worlds Apart

collage5565655630.jpg

Anette Olzon mindössze néhány hónapja jelentette be, miszerint együttesei mellett újabb projektben lesz hallható, mely formációban nem más lesz a partnere, mint Russell Allen. Az Allen/Olzon duót hatalmas ovációval fogadta a közönség, különösen azután, hogy megjelent debütáló daluk, a Worlds Apart.

Ezt követően, újabb tétel indult hódító útjára a Never Die képében, majd mintegy izgalom keltés gyanánt közzétettek egy felvezetőt is, melyben a korongra felkerült összes szerzeménybe belehallgatást nyerhettünk. Az előadók persze azt sem voltak restek elhinteni, miszerint első közös kiadványuk a Worlds Apart elnevezést kapta, boltokba kerülésére pedig március 6-án, tehát a mai napon kerül sor.

A svéd énekesnő a közelmúltban adott egy igen különleges interjút, melyben elárulta, hogyan is zajlottak a felvételek,  illetve, hogy milyen mértékben lendült fel az élete, amikor rábólintott az ajánlatra. A napokban már beindultak a felhívások a felek irányából, miszernt érdemes a mai nap eljövettét tűkön ülve várni, ugyanis elmondásuk szerint, fantasztukus tizenegy nóta foglal helyet debütáló albumuk soraiban, melyekre méltán lehetnek büszkék.

A szóban forgó korongot természetesen mi is elhoztuk Nektek, így alátámasztva a vokalisták álláspontját mi is bátran kijelenthetjük, hogy aa napi újdonságok mellett e lemez meghallgatása is kötelező házi feladat..... nem érdemes kihagyni!

Íme!

süti beállítások módosítása